امسال تولید برگ چای سبز در کشور با رشد 28.3 درصدی در وزن همراه بوده است. میزان تولید این محصول به حدود 150 هزار تن به ارزش هزار و 900 میلیارد تومان رسید درحالیکه سال گذشته تولید چای سبز 116 هزار تن بوده است.
چای سبز از متداولترین نوشیدنیها در آسیا به خصوص آسیای شرقی است. بزرگترین تولیدکنندهی چای سبز در دنیا کشور چین است. اما در ایران هم چای سبز ایرانی مرغوب درجه یک و درجه دو تولید میشود.
نوشیدن چای سبز عاملی برای جلوگیری از ابتلا به سرطان
پژوهشگران نیز خواص دارویی آن را تأیید کردهاند. نوشیدن روزانه سه تا چهار فنجان چای سبز، مانع از ابتلا به بسیاری از بیماریها میشود؛ ازجمله جلوگیری از ابتلا به سرطان، کاهش میزان کلسترول خون، ضد پیری، کاهش وزن و همچنین مصرف چای سبز ایرانی باعث پیشگیری از ورم مفاصل و مشکلات استخوانی میشود.
از دیگر خواص مصرف چای سبز، میتوان به افزایش کارکرد سلولهای مغز اشاره کرد و در نتیجه به پیشگیری از بیماری آلزایمر و پارکینسون کمک میکند.
منبع:ایانا